forum.webdiplomacy.net

webDip dev coordination forum / public access todo list
It is currently Tue Apr 24, 2018 6:50 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 54 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
PostPosted: Mon Nov 02, 2009 3:47 pm 
Offline

Joined: Mon Nov 02, 2009 3:38 pm
Posts: 2
Hi jayp,

i have install your webdip-i18n multilang. version and have 3 problems.
I hope you or someone can help me.

1. the rights are correct on the folder, but it created no errorloggs !?

2. captcha doesn´t work(I see no image) I change in /contrib/easycaptcha.php the pfad to contrib/VeraBd.ttf but it not work :(

3. i can not register to the server, i have no idea what´s happen without errorlogs :cry:

gr Obelix

this is my site: http://diplomacy.terraforce.net/webdiplomacy/index.php

sorry for my bad english ;)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 02, 2009 7:10 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sat Jun 28, 2008 6:24 am
Posts: 892
Check the config file, I don't think it creates errorlogs by default since they can log passwords etc so you have to be careful, but it should be straightforward to enable


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Nov 02, 2009 10:11 pm 
Offline

Joined: Wed Jul 29, 2009 10:22 am
Posts: 841
obelix wrote:
this is my site: http://diplomacy.terraforce.net/webdiplomacy/index.php
sorry for my bad english ;)
What's your foreign language?

Oliver


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 03, 2009 9:56 am 
Offline

Joined: Mon Nov 02, 2009 3:38 pm
Posts: 2
I will try this thank you kestas and then give you comment

@Oliver German is my foreign language

lg Simon


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Nov 03, 2009 10:28 am 
Offline

Joined: Wed Jul 29, 2009 10:22 am
Posts: 841
obelix wrote:
@Oliver German is my foreign language


Thought so. My it's german too.
I have some basic translation already done for my local installation.
I can send it to you...

Oliver


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 05, 2009 1:22 am 
Offline

Joined: Wed Sep 09, 2009 2:37 pm
Posts: 156
After many hours, I merged stock 0.93 and jayp's most recent map/international versions.

It was only after I merged I realized K's new order inputting code was not in the release 0.93 :(

But in any case, if you upgrade now, it will be an easier upgrade later.

Here is the full install: http://careyj.com/dippatches/0.93-jayp.tar.gz
And here is the patch file I used to upgrade it from 0.91: http://careyj.com/dippatches/0.93-i18n.txt


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 05, 2009 10:41 am 
Offline

Joined: Wed Jul 29, 2009 10:22 am
Posts: 841
gilgatex wrote:
After many hours, I merged stock 0.93 and jayp's most recent map/international versions.

Could you include my new maps (downloadable here: http://forum.webdiplomacy.net/viewtopic.php?f=25&t=358) too?
Now that I have a working 0.93 I'll add largemap-names.png's for my maps, add the 2 new maps and change the sql-files to use your new sql-code over the weekend too...

Oliver


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Nov 05, 2009 5:25 pm 
Offline

Joined: Wed Jul 29, 2009 10:22 am
Posts: 841
Installed this on my test-server and fixed the following:

1. All static_map.sql's use now the new code for the enums.
2. Added 'german' in update-locales
3. Changed the Version-number in install.sql to 93 to avoid error on first start.
4. Update to my new map-graphics
5. Added the update-chances back to the admin forms and changed reprocess game to use the new locale (Instead of the static_text)
6. Removed Error "Parse error: syntax error, unexpected '.' in /var/www/webdiplomacy/pager/pager.php on line 111" when opening forum and games (was a "." too much in Line 111)
7. Fixed a display error in pager.php (added a '<a href="' on line 125
8. added map-patch (initial=1, units=1 flags=1)
9. added largemap-names.png-support back
10. changed the flags=1 option, so it only draws flags on SC's and Sea
11. Added the drawmap - colorfix

Now I'm working on the largemap names (Finished AMED).

Oliver


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 28, 2010 12:07 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 14, 2010 7:48 pm
Posts: 87
Sorry if I intrude, but what about trying to implement gettext? I saw it in the first post, but after that nothing.

it'll be almost no work at all for the actual (English) version, but it'll be very easy for the translators to follow the versions of the program...


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 28, 2010 3:06 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 14, 2010 7:48 pm
Posts: 87
Ok, I've figured out that your version IS gettext.

But it's not supported by the official 0.98 .

Is that because the developer don't want, or because it's some work to do?

if it's the last option, I'm ready to cooperate and change all the variables in _(variables) in the official release.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 54 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group