forum.webdiplomacy.net

webDip dev coordination forum / public access todo list
It is currently Wed Oct 18, 2017 7:16 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
PostPosted: Mon Jan 02, 2012 10:39 pm 
Offline

Joined: Thu Apr 14, 2011 7:01 pm
Posts: 25
Hi.

I have spent a bit making sure this hasn't been posted (curious to see it hasn't), must be easy to install.

I just installed the latest version of webdip, and I am wishing to install a few extra variants. So far I am having no luck installing them.

I have placed the variants I wish to add to the game in the variants directory, and they are not showing up in the game list to play.

I know I am doing something wrong here. If anyone can give some pointers I would really appreciate it. :)

Cheers.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 02, 2012 10:42 pm 
Offline

Joined: Wed Jul 29, 2009 10:22 am
Posts: 841
There is a line in config.php where you need to add them.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jan 02, 2012 10:55 pm 
Offline

Joined: Thu Apr 14, 2011 7:01 pm
Posts: 25
Sleepcap wrote:
There is a line in config.php where you need to add them.


Haaaa, thanks..

I have just came across a critical error when I tried HELP, and variants.

Error triggered: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(variants/install.php/variant.php) is not within the allowed path(s): (/home/[hidden]:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp)

Error: "file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(variants/install.php/variant.php) is not within the allowed path(s): (/home/[hidden]:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp)"
Raised: "/home/[hidden]/public_html/webdip/variants.php"
Line: "37"

Ouch!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jun 11, 2012 9:22 am 
Offline

Joined: Sat May 05, 2012 12:31 pm
Posts: 61
I tried to add AnarchyInUK as variant, I added to the config and put the files in but get this error:
Error: "Undefined index: 4"
Raised: "C:\Users\Amison\Documents\David\xampp\htdocs\Diplomacy\objects\game.php"
Line: "300"
userID = 5Variable dump: row => Array: (
id => 2
variantID => 4
password =>
turn => 0
phase => Pre-game
processTime => 1339492500
name => Anarchy
gameOver => No
attempts => 0
pot => 0
potType => Points-per-supply-center
phaseMinutes => 1440
processStatus => Not-processing
pauseTimeRemaining =>
minimumBet => 10
anon => No
pressType => Regular
missingPlayerPolicy => Normal
)
name => missingPlayerPolicy
value => Normal


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jun 11, 2012 1:43 pm 
Offline

Joined: Sat May 05, 2012 12:31 pm
Posts: 61
I think I know what the error is, it would seem that the lab is set up differently to they normal code, so where I have been coding it like this:
Code:
array('North Atlantic', 'Sea', 'No', 0, 91, 198, 52, 185),

I should have been coding it like this:
Code:
array('Lusitania', 'Land', 'No',40, 280, 20, 135,'Neutral'  ,'No' ),


Is there any quick way to get it to work without redoing all the coding?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Jun 11, 2012 6:35 pm 
Offline

Joined: Wed Jul 29, 2009 10:22 am
Posts: 841
firdrak wrote:
I think I know what the error is, it would seem that the lab is set up differently to they normal code, so where I have been coding it like this:
Code:
array('North Atlantic', 'Sea', 'No', 0, 91, 198, 52, 185),

I should have been coding it like this:
Code:
array('Lusitania', 'Land', 'No',40, 280, 20, 135,'Neutral'  ,'No' ),


No, the lab works exactly the same as the vDip-server. (It's the same web-directory, just a different config-file).
In the install.php right after the territories-definition there is a line of code:
Code:
   list($name, $type, $supply, $x, $y, $sx, $sy, $country)=$territoryRawRow;

This is the way your data is assigned to the different varianbles.
Your data provided need to match this (or you need to change this line to match your data).
You should download your variant from the lab and compare the code with your local copy.

Oliver


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 12, 2012 10:41 am 
Offline

Joined: Sat May 05, 2012 12:31 pm
Posts: 61
I have checked that but still get this error:
Quote:
Error: "Undefined index: 4"
Raised: "C:\Users\Amison\Documents\David\xampp\htdocs\Diplomacy\objects\game.php"
Line: "300"
userID = 5Variable dump: row => Array: (
id => 2
variantID => 4
password =>
turn => 0
phase => Pre-game
processTime => 1339492500
name => Anarchy
gameOver => No
attempts => 0
pot => 0
potType => Points-per-supply-center
phaseMinutes => 1440
processStatus => Not-processing
pauseTimeRemaining =>
minimumBet => 10
anon => No
pressType => Regular
missingPlayerPolicy => Normal
)
name => missingPlayerPolicy
value => Normal


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 12, 2012 6:06 pm 
Offline

Joined: Wed Jul 29, 2009 10:22 am
Posts: 841
Looks like you use a different variantID in config.php and variant.php


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jun 13, 2012 10:57 am 
Offline

Joined: Sat May 05, 2012 12:31 pm
Posts: 61
Thanks that makes sense when I think about it. Now the maps show up how I have drawn them? I have made sure they are in indexed mode but still not working.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group