forum.webdiplomacy.net

webDip dev coordination forum / public access todo list
It is currently Sun Sep 24, 2017 10:25 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
PostPosted: Wed Apr 03, 2013 10:30 am 
Offline

Joined: Thu Jan 14, 2010 7:48 pm
Posts: 87
I have a problem restoring a webdiplomacy running site from a backup.

The version is 1.00 (yes, is old...), but still it should work fine.

For example, the first problem is that the datc tests are not completed correctly:
the test 6.F.9: TEST CASE, DISLODGE OF MULTI-ROUTE CONVOY is giving such an error:

Code:
testID   countryID   unitType   terrID   moveType   toTerrID   fromTerrID   viaConvoy   criteria   legal
609   1 (England)   Army   6 (London)   Move   44 (Belgium)      Yes   Success   Yes
609   2 (France)   Fleet   46 (Brest)   Support move   60 (English Channel)   61 (Mid-Atlantic Ocean)   No   Hold   Yes
609   1 (England)   Fleet   53 (North Sea)   Convoy   44 (Belgium)   6 (London)   No   Hold   Yes
609   1 (England)   Fleet   60 (English Channel)   Convoy   44 (Belgium)   6 (London)   No   Dislodged   Yes
609   2 (France)   Fleet   61 (Mid-Atlantic Ocean)   Move   60 (English Channel)      No   Success   Yes
Initialized testPassed invalid orders test

New adjudication

Failed on the following order, failed criteria = Success:
Array
(
[testID] => 609
[countryID] => 1
[unitType] => Army
[terrID] => 6
[moveType] => Move
[toTerrID] => 44
[fromTerrID] =>
[viaConvoy] => Yes
[criteria] => Success
[legal] => Yes
[id] => 352563
[gameID] => 1406
[orderID] => 452917
[unitID] => 33787
[success] => No
[dislodged] => No
[path] => Undecided
)



any idea of why is that happening? The server is the same (I suppose) of the previous installation...

In the meantime I'll try to install a clean webdiplomacy installation on the same webspace and check if it's working fine.

Thanks a lot.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Apr 04, 2013 12:38 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Sat Jun 28, 2008 6:24 am
Posts: 892
Hey alex,

Can you try restoring the DATC table from a more recent install? I vaguely remember there being some issues with the results of the DATC tests before that version (though I admit I don't think it was nearly that recent)

If that fails I'll look up that specific test on one of my installs, and we'll go from there.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri May 03, 2013 5:49 pm 
Offline

Joined: Thu Jan 14, 2010 7:48 pm
Posts: 87
Kestas, thanks. I actually somehow succeded to run them also on the old installation.
Hopefuly it'll die soon as we are ok with the translation!


By the way, on the 1.32 version, in the config file there is a variable repetition and somewere it causes and error:

$modEmail


Code:
/**
    * The moderators e-mail; if users have been banned etc they will be directed to contact this e-mail
    * to contest it.
    *
    * @var string
    */
   public static $modEMail='moderators@yourdiplomacyserver.com';

   /**
    * The moderator e-mail
    * This mail-adress will be diplayed in the rules-section of the FAQ
    *
    * @var string
    */
   public static $modEMail='webdipmod@gmail.com';


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sat May 04, 2013 8:47 am 
Offline
Site Admin

Joined: Sat Jun 28, 2008 6:24 am
Posts: 892
Ah thanks for letting me know about that, I'll update the sample config.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group